ShaktiCo katalog
V7 metlica
Cijena: 125,00kn
ID artikla: 14110
ShaktiCo ShaktiCo ShaktiCo ShaktiCo ShaktiCo
KOLIČINA:
 
 
O ARTIKLU
MATERIJAL
GDJE KORISTITI
KAKO KORISTITI
ODRŽAVANJE

Univerzalna metlica V7 apsolutno je jedinstvena!

Od trenutka kada ju počnete koristiti, metlica se puni statičkim elektricitetom sakupljajući jednakom lakoćom i grubu prašinu i mikroskopski sitne čestice. Reverzibilna ručka je fleksibilna i može se okretati za 360˚C te je pogodna za korištenje, kako u lijevoj, tako i u desnoj ruci. Univerzalna metlica se koristi na manjim površinama za koje je METLA V7 prevelika – kod čišćenja automobila, plovila, rekreacijskih vozila, teško dostupnih mjesta kao što su kutevi, rubovi... ili za brzo uklanjanje prolivene tekućine.

Metlica čisti sve - od mrvica na stolnjaku do komadića narezanog povrća! Ova mala, no moćna gumena pomoć može se koristiti za četkanje odjeće i obuće od antilopa, kao i za uklanjanje prašine i izvlačenje nečistoća iz tapeciranog namještaja.

Donji dio metlice izrađen je od gume otporne na UV zrake što produžuje njen vijek trajanja u odnosu na utjecaj sunca kojem je izložena. Zubci u obliku slova V znače povećanu funkcionalnost na razini statičkog trenja. Pojednostavljeno, znači to da pri metenju i skupljanju prašine i ostalih nečistoća, čestice ne lete uokolo, već se zadržavaju unutar zubaca te se lako odstranjuju pod mlazom vode.

0
dostava
ProLine
Copyright ShaktiCo 2018. | Design by Excedo | Made by Pangea